Щастлива съм да те посрещна в розовия свят на MIRAME!

В превод от испански MIRAME означава „Виж ме“. Именно това е философията на модния бранд. Създаден е за теб – момичето, което обича да привлича вниманието с ярки цветове, смели и нестандартни принтове. Всеки елемент в колекциите има мисия да се чувстваш вълшебно и да покажеш колоритната си същност.

MIRAME стартира с линия тематични халати и визията за бранд, с който да бъдеш специална вкъщи – розов, сладък, приказен, уютен, нежен и женствен! Продуктовата гама вече е допълнена от пижами, бельо, маски за сън, аксесоари за коса… производството на които е изцяло в България.

Материята е в основата на това MIRAME да се превърне в любим бранд на толкова момичета. Качествените италиански платове са подбрани с любов от първо докосване, за да се наслаждаваш максимално дълго време на усещането за най-нежната прегръдка. А всеки един продукт е толкова уникален и впечатляващ благодарение на принтовете и илюстрациите, специално разработени от TO4KA SPOT.

Процесът от създаването на кройката до последния перфектен шев е поверен на дизайнерско ателие, което с внимание към детайла създава не само дреха, а щастие, което пристига до теб в кутия MIRAME!

Радвам се, че ще споделиш това приключение с мен!

Станимира Стефанова, създател на MIRAME